Praktisk Information

Tid och Plats

Scandic Hotel Opalen, Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg den 16-17 november 2020, vi startar med registrering måndag 16 november kl 09.00

Kommunikation

Flyg går till Landvetter flygplats. Därefter tar flygbussen 20 minuter till Korsvägen där det är ca 5 minuters gångväg till Scandic Hotel Opalen. För de som åker tåg anländer detta till Göteborgs central och därefter är det 20 minuters gångväg till hotellet. Det finns också möjlighet att ta en spårvagn som stannar i direkt anslutning till hotellet.

Kontakt

Vid frågor om kursen, anmälan eller hotellbokning kontakta Marie Andreasson som administrerar kursen. Telefon 070 7700 297, e-post: pumpkurs@meaconsulting.se

Viktiga datum

En första deadline för ansökan är 10 juni. Härefter tas kursanmälningar emot i mån av plats. Värt att notera är att kursen är mycket populär och antal möjliga kursdeltagare är begränsat. Det innebär att kursen kan bli fullbokad även innan sista anmälningsdatum.”Först till kvarn principen tillämpas”, personal som jobbar på vuxensidan ges förtur.

Kvällsprogram

På måndagskvällen kommer ingår en middag som hålls på hotellet. Under denna sker även övningar och diskussioner så värt att delta även vid middagen. Anmälan till middagen är obligatorisk och sker i samband med anmälan till kursen.

Ansökan

Ansökan till kursen, kvällsprogram och hotellreservation under kursen görs on line från ansökningssidan.

Avgift

Kursavgift 3495 kr exklusive moms. I avgiften ingår lunch/kaffe/tea med tilltugg, middag, kursmaterial samt kursintyg. För att få delta och få ersättning för kursavgiften ska Du lämna ansökan till Din huvudman. Anmälan är bindande efter att kursansökan bekräftats men platsen kan överlåtas.

Hotellinformation

Ett antal rum har reserverats på Scandic Hotel Opalen. Priserna nedan är exklusive moms och inklusive frukost.

Enkelrum 1116 kr/natt – Dubbelrum 1205 kr/natt

Hotellbokning görs samtidigt med anmälan till kursen. Om du önskar ändra Din hotellbokning ber vi Dig att kontakta MeaConsulting. Eventuell avbokning av hotellrum ska ske skriftligen till MeaConsulting senast 7 dagar före ankomst annars debiteras hotellkostnaden.

Parkering

Parkering mot avgift finns på hotellet.

Betalning

Anmälan är bindande efter att kursen bekräftats. MeaConsulting bekräftar och fakturerar.

Bra att veta

Det är ganska intensiva dagar. Till er med pendlingsavstånd så vill vi därför säga att det kan vara en fördel att bo kvar på hotellet. Något som tidigare deltagare lite extra vill framhålla till kommande kursdeltagare. Middagen innehåller praktiska övningar och synd att missa dessa för att hinna hem.