Grundkurs för dig som arbetar på vuxenklinik

Praktisk Information

Tid och Plats

Registrering till kurserna sker första dagen från kl 08:45.

Adress: Scandic Hotel Opalen, Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg

Kommunikation

Flyg går till Landvetter flygplats. Därefter tar flygbussen 20 minuter till Korsvägen där det är ca 5 minuters gångväg till Scandic Hotel Opalen. För de som åker tåg anländer detta till Göteborgs central och därefter är det 20 minuters gångväg till hotellet. Det finns också möjlighet att ta en spårvagn som stannar i direkt anslutning till hotellet.

Kontakt

Vid frågor om kursen, anmälan eller hotellbokning kontakta Marie Andreasson som administrerar kursen. Telefon 070 7700 297, e-post: pumpkurs@meaconsulting.se

Kvällsprogram

Efter första dagen bjuds det på middag i restaurangen på hotellet. Här finns ytterligare möjlighet att fördjupa sig, få erfarenhetsutbyte och diskutera med både kursledning och pumpföretagens representanter så värt att delta även vid middagen. Anmälan till middagen ingår i avgiften men du måste ange om du önskar delta i samband med anmälan till kursen.

Avgift

Kursavgift 3895 kr exklusive moms. I avgiften ingår lunch/kaffe/tea med tilltugg, middag, kursmaterial samt kursintyg. För att få delta och få ersättning för kursavgiften ska Du lämna ansökan till Din huvudman. Anmälan är bindande efter att kursansökan bekräftats men platsen kan överlåtas.

Hotellinformation

Ett antal rum har reserverats på Scandic Hotel Opalen. Priserna nedan är exklusive moms och inklusive frukost.

Oktoberkursen: Enkelrum 1161:- och Dubbelrum 1340:-

Decemberkursen: Enkelrum 1161 kr/natt – Dubbelrum 1340 kr/natt

Hotellbokning görs samtidigt med anmälan till kursen. Om du önskar ändra Din hotellbokning ber vi Dig att kontakta MeaConsulting. Eventuell avbokning av hotellrum ska ske skriftligen till MeaConsulting senast 7 dagar före ankomst annars debiteras hotellkostnaden.

Parkering

Parkering mot avgift finns på hotellet.

Betalning

Anmälan är bindande efter att kursen bekräftats. MeaConsulting bekräftar och fakturerar.

Bra att veta

Det är ganska intensiva dagar. Till er med pendlingsavstånd så vill vi därför säga att det kan vara en fördel att bo kvar på hotellet. Något som tidigare deltagare lite extra vill framhålla till kommande kursdeltagare.