Inrikning barn, tonåringar och unga vuxna

Praktisk Information

Tid och Plats

Scandic Hotel Opalen, Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg

17-19 september, vi startar med registrering kl 08.45

Kommunikation

Flyg går till Landvetter flygplats. Därefter tar flygbussen 20 minuter till Korsvägen där det är ca 5 minuters gångväg till Scandic Hotel Opalen. För de som åker tåg anländer detta till Göteborgs central och därefter är det 20 minuters gångväg till hotellet. Det finns också möjlighet att ta en spårvagn som stannar i direkt anslutning till hotellet.

Kontakt

Vid frågor om kursen, anmälan eller hotellbokning kontakta Marie Andreasson som administrerar kursen. Telefon 070 7700 297, e-post: pumpkurs@meaconsulting.se

Kvällsprogram

Dag 1 och dag 2 – Gemensam middag på Scandic Hotel Opalen. Ingår i avgiften men måste förbokas innan.

Ansökan

Ansökning till kursen är nu öppen. Du gör din ansökan vi länken på sidan “Ansökan” i rubriken.

Avgift

Kursavgift 3950 kr exklusive moms

I avgiften ingår lunch/kaffe/tea med tilltugg, middag, kursmaterial samt kursintyg. För att få delta och få ersättning för kursavgiften ska Du lämna ansökan till Din huvudman. Anmälan är bindande efter att kursansökan bekräftats men platsen kan överlåtas.

Hotellinformation

Ett antal rum har reserverats på Scandic Hotel Opalen. Priserna nedan är exklusive moms och inklusive frukost.

Enkelrum 1241 kr/natt – Dubbelrum 1441 kr/natt

Hotellbokning görs samtidigt med anmälan till kursen.  Om du önskar ändra Din hotellbokning ber vi Dig att kontakta MeaConsulting. Eventuell avbokning av hotellrum ska ske skriftligen till MeaConsulting senast 7 dagar före ankomst annars debiteras hotellkostnaden.

Parkering

Parkering mot avgift finns på hotellet.

Betalning

Anmälan är bindande efter att kursen bekräftats. MeaConsulting bekräftar och fakturerar.

Bra att veta

Det är ganska intensiva dagar både onsdag men framförallt torsdag. Till er med pendlingsavstånd så vill vi därför säga att det kan vara en klar fördel att bo kvar på hotellet. Något som tidigare deltagare lite extra vill framhålla till kommande kursdeltagare. Båda middagarna innehåller praktiska övningar och synd att missa dessa för att hinna hem.